×

VIDÁM KEDD

Minden hónap második keddjén a Creppyben még vidámabbak vagyunk a megszokottnál, hiszen ekkor egy különleges nap elébe nézünk.
Ez a nap a VIDÁM KEDD-i akciós napunk, amikor 
hihetetlen kedvezménnyel élhető át a valódi Creppy élmény:

a teljes adagos ételeinket 70%-os áron kínáljuk!

Tehát ne feledd, 30% kedvezménnyel élvezheted a megszokott kedvenc palacsintás ételkülönlegességeket.  Vidám keddi akciós napunkon rövidebb étlappal állunk rendelkezésetekre, hogy még gyorsabb lehessen a kiszolgálás, minél többen élvezhessétek a Creppy palacsintás élményt, a magas színvonalat ugyanúgy megtartva. Az akciós nap keretén belül egyéb ételeket nem áll módunkban elkészíteni. 

 

Nem kell hozzá más, mint egy érvényes, ingyenesen kiváltható Creppy Fan Club tagság.

Ezen a napon különösen sok vendégünk szokta felkeresni a Creppy éttermeket, így érdemes előre asztalt foglalni, hogy tuti meglegyen a helyetek.

Asztalt foglalni telefonon, online és személyes formában tudtok. A foglalást kérjük pontos létszámmal és időponttal megadni szíveskedjetek. Számítunk a pontos érkezésetekre, ugyanis a legfoglalt asztalt 15 percig áll módunkban fenntartani. Ha nem kapunk információt késésről, a lefoglalt időponttól számított 15 percen túl az asztalt más vendégek számára biztosíthatjuk. Ebben az esetben reklamációt elfogadni nem tudunk. 

8 fő feletti asztalfoglalás esetén kérjük az ételek listáját előre leadni szíveskedjetek. Az ételek listáját elegendő egy nappal a rendezvény előtt leadni, melyet telefonon, e-mailben vagy asztalfoglalásotok során a megjegyzés rovatban is feltüntethettek. 

Vidám Kedden az asztaltársaságok számláját nem áll módunkban külön szedni.
Áfá-s számlaigényeket kérjük az érkezéskor bejelenteni.

Mire vársz? 

Asztalfoglalás

 

 

Vidám Kedd szabályzat