×

Vidám Kedd szabályzat

 

Minden hónap második keddjén VIDÁM KEDD elnevezésű akciós napot tartunk. Az akció keretén belül a megszokott különleges ételeinket 70%-os áron kínáljuk, így 30% ételkedvezményben részesítjük Fan Club tagsággal rendelkező vendégeinket. Az ételkedvezmény minden teljesadagos ételünkre vonatkozik. A kedvezmény az étlapban feltüntetett árakból kerül levonásra, melyet a számla végösszegéből automatikusan vonunk le. Vidám keddi akciós napunk kedvezménye egyéb más kedvezménnyel össze nem vonható.  A Fan Club tagság alap 10% kedvezménye ezen a napon 30%-ra emelkedik, valamint a szokásos pontjaidat ugyanúgy jóváírjuk a fogyasztások értéke alapján. 

A gyors kiszolgálás érdekében ezen a napon a hónap palacsintái és az amerikai palacsinták nem elérhetők. 

Vidám Keddi akciós napunkra előzetes asztalfoglalás szükséges, melyet telefonon, online és személyes formában tudunk fogadni. A foglalást kérjük pontos létszámmal és időponttal megadni szíveskedjetek. Számítunk a pontos érkezésetekre, ugyanis a legfoglalt asztalt 15 percig áll módunkban fenntartani. Ha nem kapunk információt késésről, a lefoglalt időponttól számított 15 percen túl az asztalt más vendégek számára biztosíthatjuk. Ebben az esetben reklamációt elfogadni nem tudunk. 

8 fő feletti asztalfoglalás esetén kérjük az ételek listáját előre leadni szíveskedjetek. Kérjük, hogy ezen a napon amerikai palacsintát és a hónap palacsintái közül ne válasszatok. Az ételek listáját elegendő 1 nappal a rendezvény előtt leadni, melyet telefonon, e-mailben, vagy asztalfoglalásotok során a megjegyzés rovatban is feltüntethettek. 

Vidám Kedden az asztaltársaságok számláját nem áll módunkban külön szedni. Áfá-s számlaigényeket kérjük az érkezéskor bejelenteni.