PaLunch Ebédmenü szabályzat

 

A PaLunch ebédajánlata minden hétköznap elérhető. Hétköznapnak számítanak a hivatalos munkanapok hétfőtől péntekig. A PaLunch ebédmenü nem elérhető az ebbe az idősávba eső ünnepnapokon és a hosszú hétvégébe eső napokon. 

A PaLunch ebédmenü tartalma áll egy aktuális kínálatunkban szereplő kisadag levesből és egy hozzá illő kisadag sós- vagy édes palacsintakülönlegességből. A PaLunch minden esetben úgy kerül konyhánk dolgozói által összeállításra, hogy annak tartalma ár-érték arányban komplett ebédétkezést biztosítson és a két fogás kombinációja harmóniában álljanak egymással. A PaLunch déli ebédmenü kínálatától eltérni nem lehet, a fogásokat alternatív más ételre kicserélni nem áll módunkban. Amennyiben receptúránk engedi, a PaLunch ételeket speciális allergénmentes (glutén-, laktóz-, cukormentes) alapanyagokból is elkészítjük, ám ebben az esetben is a módosított alapanyagok felárát kiszámlázzuk. 

 A PaLunch ebédmenü tartalmát hetente változtatjuk, azonban bármi rendkívüli eshetőség esetén ( pl. alapanyaghiány) az ebédmenü változásának jogát fenntartjuk. Ebben az esetben alternatív menüajánlatot biztosítunk, melyről a pincér ad tájékoztatást. 

A PaLunch ebédmenü ára alapesetben 2950 Ft. A Creppy Fan Club tagoknak kedvezményes árat biztosítunk a menü árából 2200 Ft-ért. Amennyiben a vendég nem rendelkezik ezzel a kártyával, az étteremben ezt ingyenesen kiválhatja és azonnal biztosítjuk a kedvezményes PaLunch menü árat. A PaLunch ebédmenü kedvezményes Creppy Fan Club ára egyéb más kedvezménnyel össze nem vonható. 

A PaLunch ebédmenü elvitelre történő csomagolása esetén tételenként csomagolási díjat számítunk fel.