×

PaLunch ebédmenü szabályzat

 

A PaLunch ebédajánlata minden hétköznap 12-15 óra között elérhető. Hétköznapnak számítanak a hivatalos munkanapok hétfőtől péntekig. A PaLunch ebédmenü nem elérhető az ebbe az idősávba eső ünnepnapokon és a hosszú hétvégébe eső napokon. 

A PaLunch ebédajánlat tartalma egyénileg összeválogatható, minden héten az aktuális kínálatunkban szereplő ételekből áll: kétféle kisadag levesből, három hozzá illő kisadag sós palacsintakülönlegességből, illetve egyféle kisadag édes palacsintakülönlegességből. A PaLunch minden esetben úgy kerül konyhánk dolgozói által összeállításra, hogy annak tartalma ár-érték arányban komplett ebédétkezést biztosítson és a két fogás kombinációja harmóniában álljanak egymással. A PaLunch déli ebédmenü kínálatától eltérni nem lehet, a fogásokat alternatív más ételre kicserélni nem áll módunkban. Amennyiben receptúránk engedi, a PaLunch ételeket speciális allergénmentes (glutén-, laktóz-, cukormentes) alapanyagokból is elkészítjük, ám ebben az esetben is a módosított alapanyagok felárát kiszámlázzuk. 

A PaLunch ebédajánlat tartalmát hetente változtatjuk, azonban bármi rendkívüli eshetőség esetén (pl. alapanyaghiány) az ebédmenü változásának jogát fenntartjuk. Ebben az esetben alternatív menüajánlatot biztosítunk, melyről a pincér ad tájékoztatást. 

A PaLunch ebédajánlatban szereplő ételek árai ételkategóriánként kedvezményes, fix árasak. A Creppy Fan Club tagoknak a kedvezményes árat további 10% kedvezménnyel biztosítjuk.  Amennyiben a vendég nem rendelkezik ezzel a kártyával, a fanclub.creppy.hu oldalon a vásárlást megelőzően ezt ingyenesen kiválthatja és azonnal biztosítjuk a ráadás kedvezményt is.  A PaLunch kedvezményes Creppy Fan Club ára egyéb más kedvezménnyel össze nem vonható. 

A PaLunch ebédmenü elvitelre történő csomagolása esetén nem számítunk fel csomagolási díjat.