×

Asztalfoglalás szabályzat

 

Asztalfoglalásokat telefonon, személyesen és online formában tudunk fogadni. 

Telefonos és személyes foglalás esetén készséggel állunk rendelkezésetekre és azonnal visszajelzést biztosítunk a foglalás jóváhagyásáról, vagy módosításának szükségességéről. Telefonszámunk hétfőtől vasárnapig 11-22 óra között elérhető. Személyes asztalfoglalásra nyitvatartási időben tudunk sort keríteni. 

Online asztalfoglalás esetén értesítést kapunk a foglalásról és minden este manuálisan ellenörizzük a foglalási igényeket. Amennyiben éttermünkben tudunk helyet biztosítani, a foglalási igényt jóváhagyjuk, amennyiben nem a foglalást sajnos el kell, hogy utasítsuk. Mind a két válaszadásról a megadott e-mail címre értesítést küldünk. (vigyázat, mert ez az e-mail akár a spam mappába is kerülhet)  Amennyiben elutasításra kerül a foglalásod, egy másik időpontért újabb online asztalfoglalást szükséges leadni vagy ilyenkor érdemes személyesen, telefonon keresni bennünket. Online asztalfoglalási rendszerünk a manuális ellenörzés miatt tárgynapra foglalásokat nem tud felvenni, a leghamarabbi foglalási időpont a tárgynap + 1 nap dátuma. Amennyiben tárgynapra szeretnél foglalni, javasoljuk, hogy keress bennünket telefonon. Továbbá fenntartjuk a jogot, hogy teltház vagy rendkívüli esemény miatt jövőbeni időpontokat lezárhatunk, ezáltal nem tudsz az inaktív időpontokra aszalt foglalni. 

Asztalfoglalás esetén - nagyobb létszámú foglalás esetén is - kizárólag asztalt foglalunk le!  Ez által egyéb vendégek fogadása is történhet az adott étterem adott vendégterében. Teljes teremhasználatot kizálólag egyedi egyeztetést követően tudunk biztosítani.

Foglalásodat kizárólag pontos létszámmal és időponttal tudjuk elfogadni. 

A lefoglalt asztalt 15 percig áll módunkban fenntartaniHa nem kapunk információt késésről, a lefoglalt időponttól számított 15 percen túl az asztalt más vendégek számára biztosíthatjuk. Ebben az esetben reklamációt elfogadni nem tudunk. 

8 fő feletti asztalfoglalás esetén kérjük, hogy az ételek listáját előre adjátok le! Ezzel nemcsak a konyhánk munkáját könnyítitek meg, de a leadott rendelés által az ételek elkészítési ideje is jelentős mértékben rövidül. Az ételek listáját elegendő 1 nappal a rendezvény előtt leadni, melyet telefonon, e-mailben, vagy akár az online asztalfoglalás során a megjegyzés rovatban is fel lehet tüntetni. 

Az asztalfoglalással kapcsolatos bárminemű módosításra kizárólag akkor kerülhet sor, ha az külön egyeztetésre és jóváhagyásra került. A le nem egyeztetett módosításokból eredendő kellemetlenségekért felelősséget nem vállalunk.

 

Köszönjük megértéseteket!
Várunk Benneteket szeretettel!