×

AJÁNDÉKKÁRTYA

Ajándékozz Creppy élményt!

Unod a sablon ajándékokat?  

Nem tudod, mivel örvendeztesd meg a barataidat, szüleidet, ismerőseidet? Már megint csak a virág és a bonbon jut eszedbe? 

Ne gondokozz tovább!

A megoldás a Creppy-ben hever! 

Lepd meg őket egy különleges vacsoraélménnyel! A legjobb ajándék különleges ínyencek számára!

 

A Creppy Ajándékkártya egy vonalkóddal ellátott plasztikkártya, mely vásárlási utalványként váltható be. Az Ajándékkártya nem névreszóló kártya, így az bárkire szabadon átruházható. Beváltásakor csupán magára a kártyára van szükség, melyet fizetésnél kollégáinknak előre szükséges jelezni. 

 

 

A CREPPY AJÁNDÉKKÁRTYA HASZNÁLATI FELTÉTELEI
 

Ez a  Szabályzat meghatározza a Creppy Ajándékkártyára vonatkozó általános felhasználási feltételeket. 

 

  

Az Ajándékkártya kibocsátója: 

A megvásárolt Ajándékkártyát az adott Creppy étterem üzemeltetője értékesíti saját nevében. A Creppy Franchise System Kft. nem vállal felelősséget a Kibocsátó által értékesített Ajándékkártyák vonatkozásában, a feltöltött összegek a Kibocsátó pénzkezelésében szerepelnek. 

 

 

Az Ajándékkártya beváltási helye: 

A Creppy Ajándékkártya étteremhez kötött, minden Ajándékkártya kizárólag abban a Creppy étteremben felhasználható, ahol az adott kártya feltöltésre került. Éttermeink között az Ajándékkártya vonatkozásában átjárhatóság nincs. Amelyik éttermünkben az Ajándékkártya kiállításra került, ugyanabban az étteremben tudod az arra feltöltött összeget levásárolni. A kártya érvényességi idejét és az elfogadó éttermet vásárláskor feltüntetjük egy kísérőkártyán, hogy emlékeztessünk meddig tudod azt beváltani és melyik Creppy étterem tudja azt elfogadni. 

 

 

Az Ajándékkártya feltöltése: 
Az Ajándékkártya vásárlásakor Creppy Ajándékkártya feltöltési értékével megegyező pénzösszeget szükséges kifizetned.
A minimum feltöltési összeg 1.000 Ft (HUF). Az Ajándékkártya a minimum feltöltési értéket meghaladó tetszőleges összeggel feltölthető, felső határérték nélkül.

 

A feltöltés történhet készpénzes, bankkártyás vagy SZÉP kártyás fizetési móddal.  

 

A Creppy Ajándékkártyát egyszeri alkalommal tudjuk feltölteni. A Creppy Ajándékkártyán található teljes összeg felhasználását követően ugyanazt az Ajándékkártyát nem tudjuk újra feltölteni. A Creppy Ajándékkártya vissza nem váltható, készpénzre nem cserélhető még Érvényességi ideje alatt sem.

 

A Creppy Ajándékkártya feltöltése - a vonatkozó adórendelkezések értelmében - nem minősül az árukra és szolgáltatásokra vonatkozó adóval sújtott értékesítésnek. Az Ajándékkártya feltöltésekor egy nem adóügyi bizonylatot állítunk ki Számodra igazolva azt, hogy a feltöltési összeget kifizetted.

 

 

Az Ajándékkártya érvényességi ideje: 

Az Ajándékkártya a feltöltés napjától számított 1 éven keresztül (365 naptári napon belül) érvényes, ez időszakon belül lehet a feltöltött összeget lefogyasztani, azt követően az Ajándékkártya egyenlege érvénytelenné válik. Az Ajándékkártyán található fel nem használt egyenleg az Érvényességi időszak utolsó napjáig a kártyán marad. A Creppy dolgozói az adott Creppy Ajándékkártya egyenlege és érvényességi ideje kapcsán szívesen felvilágosítást adnak.

 

 

Az ajándékkártya beváltása: 

Az Ajándékkártyával az adott Creppy étteremben a mindenkori kínálatban szereplő ételek, italok és szolgáltatások ellenértékét tudod kifizetni. Vonatkozik ez a helyben fogyasztásra, valamint az elviteles és házhozszállított termékekre is. 

 

Beváltáskor csupán magára az Ajándékkártyára van szükség, melyet fizetéskor kollégáinknak előre jelezni szükséges. A helyszínen a fizetésnél az Ajándékkártyát kollégánk elkéri, hogy egyenlegét ellenőrizze és a megfelelő összeget leemelje róla. Telefonos rendelés esetén a vonalkód sorszámának bediktálásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az Ajándékkártya adataihoz hozzáférhessünk, illetve a megfelelő összeget leemelhessük róla. 

 

A Creppy Ajándékkártya beszámításakor - a vonatkozó adórendelkezések értelmében - az értékesített Árukra és Szolgáltatásokra vonatkozó forgalmi adókkal terhelt adóügyi bizonylatot állítunk ki utalvány fizetési móddal. 

 

Az érvényességi időn belül több alkalommal is használhatod a Creppy Ajándékkártyát fizetési módként, mindaddig, amíg a kártyán összeggel rendelkezel. Amennyiben a számla végösszege nem éri el a kártyán található egyenleg értékét az Ajándékkártyával történő vásárlás során, a vásárlás értéke és a kártya egyenlege közötti különbség nem téríthető vissza. Az Ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható be, bankkártyára vissza nem utalható, másik Ajándékkártya vásárlására nem fordítható, visszavásárlására nincs mód.

 

Amennyiben a számla végösszege magasabb, mint az Ajándékkártyán szereplő egyenleg, úgy a különbözetet egyéb fizetési móddal szükséges megfizetni.

 

Egyenleglekérdezés

Az Ajándékkártya aktuális egyenlegéről és érvényességi idejéről szívesen adunk tájékoztatást: ezt kérheted a Creppy étterem dolgozójától, vagy a marketing@creppy.hu e-mail címen. 

 

Ajándékkártyával kapcsolatos panaszkezelés: 

Az Ajándékkártya felhasználásával kapcsolatos reklamáció esetén kérjük fáradj be közvetlenül abba a Kibocsátó Creppy étterembe, ahol az Ajándékkártyát vásároltad annak nyitva tartási ideje alatt. Panaszod írásban is közölheted velünk, ha levelet írsz a Kibocsátó székhelyére, vagy elektronikus formában a marketing@creppy.hu e-mail címünkre. Az Ajándékkártya felhasználásával kapcsolatban felmerült mindennemű panaszt kötelesek vagyunk az írásos reklamáció benyújtásától számított 30 (harminc) napon belül elbírálni.

 

Egyéb rendelkezések: 

Az Ajándékkártya átvételével kijelented, hogy megismerted jelen Szabályzatot, annak tartalmát teljes egészében elfogadtad és kötelezettséget vállalsz a Szabályzat rendelkezéseinek betartására. Amennyiben  átruházod másnak az Ajándékkártyát (pl. elajándékozod), jelen Szabályzat felhasználási feltételeiről tájékoztatod, hiszen a továbbiakban a felhasználás feltételei rá vonatkoznak. 

 

A továbbiakban a Polgári Törvénykönyv rendelkezéseiben lefektetett elvek szerint tartozunk felelősséggel a hibás teljesítésért a fogyasztókkal szemben.

 

 

A CREPPY AJÁNDÉKKÁRTYA KÖZPONTI SZERVEZŐJE

 

Creppy Franchise System Kft. 

székhelye:H-3530 Miskolc, Nagyavasi sor  212.

adóazonosító szám: 25028900-2-05, 

cégjegyzékszám: 05-09-027359, 

a céget nyilvántartó bíróság: Miskolci Törvényszék Cégbírósága

 

 

Az ajándékkártyával kapcsolatos mindenkori aktuális szabályzatot a Szervező hozza létre és kezeli, melyet jogosult megváltoztatni, azonban a módosítás hatályba lépését megelőzően legalább 15 (tizenöt) nappal a változásokat kötelesek vagyunk honlapunkon közzétenni. 

 

Ajándék kártya szabályzat