×

Társadalmi felelőségvállalás

A Creppy fontos feladatának tartja olyan ügyek, projektek, csapatok támogatását, melyek beleilleszthetők a filozófiájába, illetve olyan célokkal rendelkeznek, melyekkel azonosulni tud a márka.
Ezen túlmenően természetesen fontos szempont, hogy a támogatás nyújtson minél nagyobb reklám értéket a brandnek.
A Creppy a különlegesség és egyediség márkaneve. A Creppy mindig új utakat tör, rendkívülit nyújt, mellyel egyedi örömet és élményt ad vendégeinek, értéket képvisel.
Ennek szellemében a támogatás tárgyának különlegességet kell képviselnie, egyedinek kell lennie a maga területén, illetve valódi élményt, értéket kell tudnia közvetíteni.
A Creppy támogatást igénylőktől kérjük, hogy röviden vázolják, hogy mit szeretnének megvalósítani a támogatás segítségével, mi az alap koncepciójuk, illetve, hogy a Creppynek miért lenne hasznos ahhoz támogatóként.

CREPPY TÁMOGATÁSOK
 
GYÓGYULJATOK TÁMOGATÁS
 

A súlyos betegséggel küzdő kisgyermekekért civilként állhatatos és kőkemény erőfeszítéseket tévő Adrienn Viktornè Hajdu jóvoltából megismerhettünk két pici, ugyanakkor hihetetlen erővel rendelkező hőst, Marcit és Zsófit, akiknek gyereknapjába Palacsinta Patrik és Creppy ajándékai segítségével sikerült különlegességet és jókedvet csempésznünk.

Marci és Zsófi igazi kis szuperhősök, akik példaként állhatnak a legtöbbünk előtt, hiszen betegségük és pici koruk ellenére olyan értékek sugároznak belőlük, melyek sokunkból hiányoznak.

 

 
GYARAPODJATOK TÁMOGATÁS
 

A Creppy életében rendkívül fontos szerepet töltenek be a család, legyen szó palacsinta rajongóinkról, vendégeinkről, munkatársainkról, a csapatunkról.

Stratégiai megállapodást sikerült tető alá hozni a
Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a Creppy között, melynek keretében palacsinta kedvezményt biztosítunk minden egyesületi tag, nagycsaládos barátunknak.

 

 
GYŐZZETEK TÁMOGATÁS
 

A rendkívül sikeres és népszerű DVTK női kosárlabda csapatának különleges szponzorai voltunk/vagyunk. Büszkék vagyunk a lányok kosár sikereire, illetve arra, hogy együttműködésünk és a Creppy palacsinták különleges jutalmak lehetnek a számos nagyszerű eredményük után.