×

Kutyabarát hely szabályzat

 

A Creppy az alábbi méretű kutyákat enged vendégtereibe: 

(a példák a méret szimbolizálását szolgálják, megfelelő méretű egyéb fajtájú vagy  keverékkutyákat is beengedünk)
- Mini ebek: ölebek, szobakutyák, max. 23 cm marmagasságúak, súlyuk max. 4,5 kg. Pl. Yorkshire terrier, csivava
-
Kistermetű kutyák: 23-38 cm-es marmagasságúak, súlyuk 4,5 kg - 11,5 kg. Pl. Tacskó, Si-cu, Skót terrier, Beagle, Cocker spániel
-
Középtermetű kutyák: 38-68 cm-es marmagasságúak, súlyuk 11,5 kg - 30 kg. Pl. Bullterrier, Agár, Husky, Bearded Collie, Uszkár, Berni pásztor

 

A kutyák kizárólag vendégtérben tartózkodhatnak. 

A kutyák gazdasági területre, konyhába, pultba, raktárba, illetve a vendégtérhez kapcsolódó mosdók területére nem léphetnek.  

A kutya kizárólag gazdája jelenlétében, pórázon tartva tartózkodhat a vendégtérben. A kutyával érkező vendég érkezésekor a kutyának egyszer használatos itatóedényben a pincér  friss vizet biztosít. 

A kutya gazdája teljes felelősséget vállal háziállata kultúrált viselkedéséért, anyagi károkozás esetén anyagi felelősséget vállal a kutya által okozott károk helyreállításáért. 

A kutya semmilyen körülmények között nem zavarhatja a többi vendég szórakozását, étkezését. Gazdájának fokozott odafigyeléssel ügyelnie kell a kutya nyugalmi állapotának fenntartására. Amennyiben a kutya zavarja a többi vendég étkezését (pl. nem tud nyugalmi állapotban maradni, ugat) a pincérnek joga van a kutyás vendégek étkezési helyszínét módosítani, vagy gazdájával együtt távozásra kérni. 

A Creppy rendelkezik megfelelő és külön erre a célra kijelölt takarítóeszközökkel, valamint egy megbízott, oktatásban részesült dolgozóval, aki az esetleges kutya utáni megfelelő és higiénikus feltakarítást képes elvégezni.