×

Kutyabarát hely

A Creppy PalacsintaHáz igazi állatbarát szemlétével, örömmel látja vendégül azokat a palacsintaimádó vendégeket, akik a kutyusukkal együtt szeretnék élvezni kedvenc palacsintakülönlegességeket. A Creppy társadalmi felelősségvállalásaként, erősíteni szeretné a magyarországi kutyás társadalom kultúrájának fejlődését azzal, hogy a tudatos és felelős állattartásra is felhívja ezzel a gesztussal a figyelmet. Célunk, hogy a gazdik akár egy kellemes kutyasétáltatás alkalmával,  kedvencük társaságában fogyaszthassák el különleges palacsintáikat. 

Kérünk minden kutyagazdit, hogy asztalfoglalás esetén jelezzék számunkra, hogy kutyussal szeretnének érkezni.

A Creppy kutyabarát szabályzata: 

  • A Creppy PalacsintaHáz az alábbi méretű kutyákat enged vendégtereibe: 

(a példák a méret szimbolizálását szolgálják, megfelelő méretű egyéb fajtájú vagy  keverékkutyákat is beengedünk)
- Mini ebek: ölebek, szobakutyák, max. 23 cm marmagasságúak, súlyuk max. 4,5 kg. Pl. Yorkshire terrier, csivava
Kistermetű kutyák: 23-38 cm-es marmagasságúak, súlyuk 4,5 kg - 11,5 kg. Pl. Tacskó, Si-cu, Skót terrier, Beagle, Cocker spániel
Középtermetű kutyák: 38-68 cm-es marmagasságúak, súlyuk 11,5 kg - 30 kg. Pl. Bullterrier, Agár, Husky, Bearded Collie, Uszkár, Berni pásztor

  • A kutyák kizárólag vendégtérben tartózkodhatnak a pince helyiségünkben.  
  • A kutyák gazdasági területre, konyhába, pultba, raktárba, illetve a vendégtérhez kapcsolódó mosdók területére nem léphetnek.  
  • A kutya kizárólag gazdája jelenlétében, pórázon tartva tartózkodhat a vendégtérben. A kutyával érkező vendég érkezésekor a kutyának egyszer használatos itatóedényben a pincér  friss vizet biztosít. 
  • A kutya gazdája teljes felelősséget vállal háziállata kultúrált viselkedéséért, anyagi károkozás esetén anyagi felelősséget vállal a kutya által okozott károk helyreállításáért. 
  • A kutya semmilyen körülmények között nem zavarhatja a többi vendég szórakozását, étkezését. Gazdájának fokozott odafigyeléssel ügyelnie kell a kutya nyugalmi állapotának fenntartására. Amennyiben a kutya zavarja a többi vendég étkezését ( pl. nem tud nyugalmi állapotban maradni, ugat) a pincérnek joga van a kutyás vendégek étkezési helyszínét módosítani, vagy gazdájával együtt távozásra kérni. 
  • A Creppy PalacsintaHáz rendelkezik megfelelő és külön erre a célra kijelölt takarítóeszközökkel, valamint egy megbízott, oktatásban részesült dolgozóval, aki az esetleges kutya utáni megfelelő és higiénikus feltakarítást képes elvégezni.