Vágj utat magadnak!

A hagyományokat tisztelni és ápolni kell. A múlt tapasztalásai segítenek mindnyájunknak könnyebben eligazodni életünk előttünk álló útján. A hátunk mögött lévő dolgok értékesek, hatékonyak, ugyanakkor tudni kell róluk, hogy megváltoztathatatlanok!

Nem így az előttünk álló út, amit úgy alakítunk, ahogy kedvünk tartja. Persze rengeteg opció közül választhatunk. Végiglavírozhatunk az életen akár egy jól kitaposott, kényelmes ösvényen is. Ez biztonságos, csekély kockázattal jár, azonban soha nem fog engedni az átlag fölé nőni.

Ha viszont ész nélkül kezdesz kaszabolni a dzsungelben és leszegett fejjel törsz utat magadnak, fennáll a veszélye annak, hogy előre nem látható csapdákba lépsz, kikerülhető akadályokba ütközöl.

Akkor mi a megoldás? Én nem tudom, de a rutin és nálam jóval okosabb emberek szerint talán itt is középúton találni a megoldást.

Fél szemmel figyeljétek a járt utat, az azon közlekedőket és ezekből okulva törjétek a saját utatokat.

A Creppy PalacsintaHáz a kezdeti lesajnált vendéglátó ötletből mára követendő példa lett. A saját útján, a kitaposott ösvények tapasztalatin keresztül.

Talán lehet tapasztalatokat lesni a Creppy útjáról is …

Vágj utat magadnak!