Palacsinták Éjszakája

Fantasztikus rendezvényt bonyolított le a Creppy szombaton a Palacsinták Éjszakája elnevezéssel, mely a hűvösebb idő ellenére is óriási sikert aratott a palacsinta rajongók körében. Nem titkolt ezek után a hagyományteremtés szándéka, így hamarosan újra lehet palacsintákkal éjszakázni!

Az időjárás kegyes volt a rendezvényhez, ugyanis a kezdés előtt fél órával elállt az eső, így a két helyszín – Creppy PalacsintaHáz és a Creppy Center lounge terasza a Creppy Streetfood Kocsival – egyaránt magas színvonalon szolgálta ki a tömérdek elkötelezett Creppy palacsinta rajongót.

A hangulat fergeteges volt, még 22.00 órát követően is rengetegen jöttek, foglaltak, a konyha egészen éjfélig dübörgött. A palacsinták éjszakájának az atmoszférája, a helyszínek egyedisége és persze a kivételes Creppy palacsinták egyedülálló élményt adtak az eseményre látogatóknak.

Ezért hát már szervezzük a következő eseményt, ahol óriásit bulizunk majd éjszakába nyúlóan kedvenc Creppy alkotásainkkal, páratlan hangulattal, kellemetes zenével és még számos meglepetéssel. A Creppy élmény éjszaka is lenyűgöző!!!