Emelt fővel

A lassan magunk mögött hagyott esztendő mondhatjuk, hogy páratlan volt a maga nemében.

Rengeteg, eddig soha nem tapasztalt kihívással kellett szembenéznünk, mely amellett, hogy idegen volt számunkra, jó adag félelemmel is eltöltött bennünket.

A bizonytalanság éve volt, minden tekintetben. Ismeretlen kór támadt ránk, melynek következményei megrendítették a gazdaságot, az egészségügyet, szinte teljes társadalmi rendszerünket. Magabiztosságunk megremegett, egy világ zavarodott össze, esett csaknem térdre a vírus előtt.

Sokan begubóztak, reszkettek, sokan sokat veszítettek. Néhányan viszont talpon maradtak és harcoltak. Ami tény, az élet 2020-ban alapjaiban vett új irányt, gondolkodásunk, hozzáállásunk megváltozott.

További tény, hogy a Creppy ebben az embert próbáló időszakban folyamatosan jelen volt. Túlélt és most is erősödik. A megfelelő jelző, hogy büszkén küzdve dacol a járvánnyal. Büszkén, hogy csapatának folyamatos munkát és fizetést tud adni. Büszkén, hogy különlegességre vágyó palacsinta rajongóit mindig ki tudja szolgálni. Büszkén, hogy nem engedve az olykor rendkívüli nyomásnak, tolja tovább e kivételes márka szekerét.

Sokszor volt nehéz, sokszor még annál is nehezebb, de mi emelt fővel, elvhűen dolgoztunk és jelentjük, hogy tartani fogjuk az irányt a jövőben is, kitartunk, bármi történjék is, bármilyen nehézséggel kell szembesülnünk a továbbiakban.