Creppy jubileum

Egy Zeusz mennyei zamatát élvezem lassú, komótos villázással, megmártva néha a palacsintába burkolt fűszeres, hagymás, feta sajtos hús darabot a lágy tzatziki mártásban. Felejthetetlen ízek immáron 10 kerek esztendeje a Creppy PalacsintaHázban. A Zeusz nyitástól kezdve velünk van, hűen szolgálja ki vendégeinket, népszerűsége mit sem kopott az évek során. Ahogy mai desszertemé, az Aloha palacsintáé sem. A Creppy palacsinta jelenség konstansan ragyog a keleti vendéglátás egén. 

2006. október 20-án elindult egy történet Miskolcról, melyből 2016-ra egy márkanév vált. A hitelesség, megbízhatóság márkája, a különleges, igényes vendéglátás brandje.

Az eltelt időszak sok tanításon vitte keresztül a PalacsintaHázat, a Creppy márkanevet és a mögötte álló embereket is, számos könny és siker írta az eddigi történetet.

Büszkék vagyunk arra, hogy a régió egyik legnépszerűbb és Miskolc legnépszerűbb éttermévé válhattunk, büszkék vagyunk az egyedi, mindig megújulni képes konyhaművészeinkre, az egész háttértámogató rendszerünkre, franchise vonalunkra és a különlegesség jelképévé vált PalacsintaHázra. Büszkeség számunkra, hogy vezetőnk, Oszlánczi Réka az összegyűjtött tapasztalatai és tudása, valamint kitartó munkája útján országosan elismert szaktekintélye lett a vállalkozói világnak, a Creppy PalacsintaHáz pedig országosan ismert étterem, melyre egy ígéretes franchise hálózat kiindulópontjaként tekintenek.

A legbüszkébbek azonban a számtalan visszatérő és eseti vendégünkre vagyunk, akik azzá tettek, amivé válhattunk, egy igazán különleges és minőségi étteremmé, illetve gasztro vállalkozássá. Ha lehet kívánalmunk az előttünk álló - lehetőleg szép számú - évekre, azt szeretnénk, ha minél több vendégünknek nyújthassuk a Creppy utánozhatatlan vendéglátását, ízeit és atmoszféráját, a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon. Ha ez a vágyunk teljesül, elégedettek leszünk.

Az évek megállíthatatlanul haladnak előre saját tempójukban, megállíthatatlanul, zabolázatlanul. Nem tudjuk megállítani, de még csak lelassítani sem. Egyet tehetünk, a lehető legjobban használjuk az idő örök vonalának azt a részét, aminek részei lehetünk.

Úgy gondolom, a Creppy PalacsintaHáz jól használta ki az elmúlt évtizedet, fejlődött, értéket teremtett egy lesajnált, sokszor, sokak által méltánytalanul szegénynek bélyegzett területén az országnak.

Büszkék vagyunk első tíz évünkre és ígérjük, hogy felülmúljuk eredményeinket, törekszünk rá, hogy minél többen megismerjék a Creppy világát.

BOLDOG SZÜLINAPOT CREPPY!!!