A Creppy útja Amerikába

Hihetetlen büszkeség és öröm töltötte el a szívemet ezév első felében, amikor bizonyossá vált, hogy a Creppy márka alapítója, Oszlánczi Réka, a Creppy PalacsintaHáz vezetője képviselheti Magyarországot az Egyesült Államokban a Fiatal Vállalkozók Világtalálkozóján.

Réka - akit jó barátomnak és kiváló példaképnek is tartok - szisztematikusan építette fel a márkáját és képezte magát egészen eddig, hogy eljutott arra a szintre, hogy őt hívták ki a Barack Obama nevével fémjelzett, Fiatal Vállalkozók Csúcstalálkozójára a Szilikon Völgybe. Ezen kívül pedig részt vehetett egy intenzív mentor programban is, melynek keretein belül a szakterületéhez illeszkedő, Amerikában is sikeres vállalkozások mindennapjaiba, üzleti hátterébe tekinthetett bele, kincsekkel felérő információkat beszerezve ezáltal.

Réka immár tizedik éve vezeti a régió egyik legnépszerűbb éttermét, a Creppy Palacsintaházat Miskolcon, mely az új hullámos gasztronómia zászlóvivője hazánkban különleges palacsintás vendéglátásával. Erre építkezve megalapította a Creppy márkanevet, illetve az ezen alapuló Creppy Franchise Systemet, mellyel a Creppy filozófiájának és minőségének terjesztését tűzte ki célul.

Számtalan díj, elismerés tulajdonosa, rengeteg alkalommal hívják különböző sajtóorgánumok, hogy ossza meg tapasztalatait, gondolatait üzletről, franchiseról, a munkához való hozzáállásáról. Hihetetlen dinamikus, innovatív személyiség, akire érdemes odafigyelni, akivel jó együtt dolgozni, beszélgetni.

Az Egyesült Államok a vállalkozói világ központja, ahol rengeteg hasznos és újító információt szerzett Réka. Ismert és befolyásos emberekkel volt szerencséje találkozni, testközelből tanulhatott John Kerry politikustól, korábbi külügyminisztertől, Mark Zuckenbergtől, a facebook alapítójától, a Google vezérigazgatójától és még sok híres és érdekes embertől az üzleti életből.

Az biztos, hogy a tudással, amit megszerzett és a gyakorlati tapasztalattal, amivel rendelkezik, Oszlánczi Réka valami nagy dolgot fog létrehozni, Miskolcon gyökereztetve azt, illetve az is tény, hogy az országnak is óriási büszkesége kell, hogy legyen azzal, amit elsajátított és átélt ezzel a lehetőséggel.

Sok sikert kívánok a barátomnak, Rékának ezzel a bloggal, melyet természetesen a PalacsintaHáz teraszán írok, Toffee palacsintát majszolva, büszkén gondolva az elért és a jövőbeni sikerekre.

Hajrá Réka!!!