Legyünk babonásak?

Több, mint 13 éve váltam palacsinta rajongóvá, amit azóta sem tudtam, illetve nem is akartam kinőni. Egyszerűen én már ilyen leszek, a palacsintás fogások hódolója, a Creppy palacsinták szerelmese. Amióta létezik a PalacsintaHáz, azóta létezem én is igazán. A Creppy palacsintái ihletnek és kényeztetnek azóta.

A Creppy PalacsintaHáz születésnapja kapcsán pont azon gondolkodtam, hogy sokan milyen negatívan bírnak gondolkodni egy egyszerű számról, egy matematikai egységről, jelen esetben a 13-as számról. Sokan, sok helyen állítják (és már iszonyú régen így van ez), hogy a 13-as szám romlást hordoz, szerencsétlen, Uram bocsá’ ez a halál száma! Rengeteg mítosz kering körülötte, számos babona kötődik hozzá, melyet az e köré alakított hit táplál folyamatosan.

 
Tovább olvasom
A fenntarthatóság alapelvei

A világ legrégebbi cége 1400 évig működött és építőiparral foglalkozott. Ez hatalmas időszak egy vállalkozás jövedelmező fenntartásához. Hogy mi volt a több évszázados siker titka? A családi vállalkozás titkait lejegyezték annak vezetői az évszázadok során, lássuk!!!

 
Tovább olvasom
Palacsinták Éjszakája

Fantasztikus rendezvényt bonyolított le a Creppy szombaton a Palacsinták Éjszakája elnevezéssel, mely a hűvösebb idő ellenére is óriási sikert aratott a palacsinta rajongók körében. Nem titkolt ezek után a hagyományteremtés szándéka, így hamarosan újra lehet palacsintákkal éjszakázni!

Tovább olvasom
Gasztro Ikon

Egy legenda költözött a mennyek konyhájába, ahol angyali rostlapokon, isteni sütőben remekelhet a továbbiakban egy letűnt korszak séf celebje, Benke Laci bácsi.

Tovább olvasom
Húsmentes élvezet

El nem tudjátok képzelni, hogy milyen palacsintát próbáltam ki. Egy húsmentes kreációt, az Ágó palacsintát. Ami nálam azért is meglepő, mert nem vagyok az a kimondott vega rajongó. Azonban ez a palacsinta (is) megtanított arra, hogy a különleges alapanyagok, különlegesen elkészítve és tálalva hús nélkül is teljes értékű, egyedi gasztro élményt tudnak nyújtani, képesek elkápráztatni.

Tovább olvasom