Palacsinták Éjszakája

Fantasztikus rendezvényt bonyolított le a Creppy szombaton a Palacsinták Éjszakája elnevezéssel, mely a hűvösebb idő ellenére is óriási sikert aratott a palacsinta rajongók körében. Nem titkolt ezek után a hagyományteremtés szándéka, így hamarosan újra lehet palacsintákkal éjszakázni!

Tovább olvasom
Gasztro Ikon

Egy legenda költözött a mennyek konyhájába, ahol angyali rostlapokon, isteni sütőben remekelhet a továbbiakban egy letűnt korszak séf celebje, Benke Laci bácsi.

Tovább olvasom
Húsmentes élvezet

El nem tudjátok képzelni, hogy milyen palacsintát próbáltam ki. Egy húsmentes kreációt, az Ágó palacsintát. Ami nálam azért is meglepő, mert nem vagyok az a kimondott vega rajongó. Azonban ez a palacsinta (is) megtanított arra, hogy a különleges alapanyagok, különlegesen elkészítve és tálalva hús nélkül is teljes értékű, egyedi gasztro élményt tudnak nyújtani, képesek elkápráztatni.

Tovább olvasom
Weidlich értékek

Ismeritek Weidlich Pált? Tudjátok, hogy ki volt ő Miskolcon? Mit jelentett a városnak, mit tett érte? Vajon egy tehetős, megbecsült polgár volt, vagy csupán a korabeli miskolci burzsoázia díszpéldánya?

Nos, ismerjétek meg egy kicsit jobban az urat:

Tovább olvasom
Az acélszív diadala

Ma játszották a diósgyőri kosaras lányok a magyar bajnoki döntő második mérkőzését. Hazai pályán, fantasztikus közönség előtt maradtak alul ellenfelükkel szemben, mégis egyre növekvő rajongói táboruk felállva tapsolta őket a meccs végén. Hogyan lehetséges ez?

Tovább olvasom