Újabb palacsinta remek a Creppy repertoárjában, melynek eredete több, mint száz évre vezethető vissza, a világhírű Waldorf saláta születéséhez.
A Waldorf-saláta 1893 óta van jelen a köztudatban, a New York-i Waldorf-hotelről kapta a nevét, ahol először debütált egy jótékonysági bál alkalmával. Eredetileg csak alma, zeller és majonéz alkotta, később azonban kiegészült a mára már kötelezővé vált ropogós elemmel, a dióval.
Ősszel készítve keverhető bele friss szőlő is, az édes gyümölcs nagyon jól harmonizál a savanykás almával és a fanyar zellerrel.
A Creppy varázskonyhájában ezt a mesteri saláta receptet gondolták tovább palacsinta mágusaink, akik megalkották a Waldorf palacsintát. Cheddar sajttal sütött palacsintába rozmaringos tépett csirkemellet hajtottak, melyet gorgonzola sajtkrémmel, ropogós dióval és Waldorf-salátával tálaltak. Művészi fogást kreáltak, ami valami istenire sikerült … Jó étvágyat!