A Borangolás 2015 margójára

Óriási volt az idei borangolás, ismét élettel teltek meg az avasi borházak között kanyargó vadregényes utcák. Egyre több igényes pince várt tárt kapukkal, jobbnál jobb borokkal és borászokkal. Számos helyen ment a sütés-főzés, muzsikaszó visszhangzott a domboldalon, rengeteg ember, társaság vigadott boros pohárral a kézben, élvezve a nyárelő napsütését, este pedig kellemes klímáját.

Na és a Creppy … Túl a megszokott isteni palacsintákon, meglepett egy igen magas színvonalú borkóstolóval, valamint lelepleződött végre a várva várt Avas Palacsinta 2015, amiben én is érintett voltam, ugyanis az egyik avasi kalandom során leltem rá a receptre. Amit a séfek pedig kihoztak belőle, az valami isteni … és hála a Jóistennek kapható lesz egész nyáron a PalacsintaHázban.

Én nagyon élveztem a dolgot és ahogy többször körbejártam, újra meg kellett állapítanom, hogy óriási érték van Miskolc kezében. Ki kell használnunk ezt, az avasi pincesort a város közepén, minél többször kell, hogy lüktessen az élet ebben a különleges miliőben.