Weidlich értékek

Ismeritek Weidlich Pált? Tudjátok, hogy ki volt ő Miskolcon? Mit jelentett a városnak, mit tett érte? Vajon egy tehetős, megbecsült polgár volt, vagy csupán a korabeli miskolci burzsoázia díszpéldánya?

Nos, ismerjétek meg egy kicsit jobban az urat:

Tovább olvasom
Az acélszív diadala

Ma játszották a diósgyőri kosaras lányok a magyar bajnoki döntő második mérkőzését. Hazai pályán, fantasztikus közönség előtt maradtak alul ellenfelükkel szemben, mégis egyre növekvő rajongói táboruk felállva tapsolta őket a meccs végén. Hogyan lehetséges ez?

Tovább olvasom
A Creppy a világ előtt!

Las Vegas, a csillogás, féktelenség városa. És a lehetőségé, melyet a Creppy innovatív, dinamikus üzleti szisztémájával nyert el. Egy magyar családi vállalkozás, egy hátrányos régióból indított, eleinte sokat kritizált magyar ötlet mutatta meg a világnak, hogy a legjobbak között a helye!!!

A NextGen in Franchising versenyén, a Nemzetközi franchise Szövetség éves kongresszusán mutatkoztak be a világnak a Creppy palacsintái, mivel a szakma legjobbjai beválogatták a világ! 12 legígéretesebb franchise koncepciója közé a Creppy franchise rendszerét!!! A legnagyobb franchise hálózatok képviselői, iszonyú komoly háttérrel rendelkező befektetők, üzletemberek figyeltek Oszlánczi Rékára, aki a Creppy sztorit mondta el nekik Las Vegasban, a franchise szakma legnagyobb rendezvényén, ahol mindenkit lenyűgözött a különleges palacsintás magyar franchise ötlet.

Tovább olvasom
Drukker mester
Két jó barátommal annak idején - jó néhány esztendővel ezelőtt - épp egy futball bajnokok ligája döntőt tekintettünk meg a Creppy PalacsintaHázban, talán éppen a Chelsea csapata játszott. Legurítottunk pár sört, ettünk egy-egy finom palacsintát, majd snackeket rágcsáltunk. Ezt követően ütött szöget a fejemben, hogy milyen jó lenne egy igazi ütős, macsó, sörözéshez, beszélgetéshez illő palacsintát kitalálni. Ezt a gondolatomat egyik este zárás környékén a Creppy PalacsintaHáz séfje elé is tártam és sikerült szöget ütni az ő fejébe is.
 
 
Tovább olvasom
Creppy New Year!
A lassan magunk mögött hagyott esztendő, 2018 ismét egy kiemelkedő eredményekkel teli, lelkesítő időszak volt a Creppy életében.
Az évet egy óriási átalakítással, a Creppy PalacsintaHáz teljes körű felújításával kezdtük, majd szinte azonnal belevágtunk az esztendő legnagyobb projektjébe, a Creppy Center megalkotásának láttunk neki. Mára mindekettő teljes gőzzel, a legmodernebb felszereléssel és kinézettel működik palacsinta rajongó barátaink nagy elégdettségére.
Tovább olvasom