Ha palacsinta, akkor Creppy! – Ezt mára már mindenki tudja

Ki ne szeretné a palacsintát? – hangzik a Creppy örökérvényű kérdése, amire minden ember egyöntetűen csak annyit tud mondani: gyerekkorom óta a kedvencem! Az elmúlt egy évtized kemény munkájának gyümölcseként nemcsak a miskolciak rajonganak a kis-avasi palacsintázóért, de az ország minden szegletéből érkeznek ide palacsintaimádó emberek, mi több, palacsintaimádó sztárok.

Tovább olvasom
Sikeres Nők

A magyar franchise márka és az étterem alapító tulajdonosa, Oszlánczi Réka, aki 2014-be munkásságával kiérdemelte az év fiatal vállalkozója díjat, melyet követően számos előadást tartott országszerte. Társelnöke lett a FIVOSZ gasztro bizottságának, valamint az Amerikai Egyesült Államokban képviselte hazánkat 2016-ban, mint Magyarország sikeres fiatal vállalkozója. 2006 óta a Creppy alapja és referenciaétterme a Creppy PalacsintaHáz, amely egyedi gasztronómiai forradalmát Miskolc belvárosából, az Avasi pincevilág szívéből irányítja. Az étterem számos országos és nemzetközi elismerés büszke tulajdonosa. Elismert, egyedi palacsintás fogásai speciális kiszolgálással és páratlan atmoszférával társulva nyújtják a vendégeknek az egyedülálló Creppy élményt.

Tovább olvasom
Sikeres Nők az ünnepről, a női szerepekről

Oszlánczi Réka, a Creppy PalacsintaHáz tulajdonosa, az elmúlt évben a Fiatal Transzatlanti Innovatív Vezetők és Vállalkozók Csúcstalálkozóján képviselte Magyarországot az USA-ban.

Tovább olvasom
Figyelő - Amerikából jött

Creppy. A miskolci vendéglőben palacsintatésztába burkolják a Magyar és a Nemzetközi ízeket. Az alapító az Eggyesült Államokban gyűjtött tapasztalatokat a terjeszkedéshez.

Tovább olvasom
Miskolcról az USA-ba

Barack Obama elnök és az Amerikai Egyesült Államok kormányzatának kezdeményezésére 2016-ban első alkalommal szerveztek nemrégiben olyan programot, amely az amerikai és európai innovatív vállalkozókat kívánja összekötni. Magyarországot a miskolci Oszlánczi Réka, a Creppy PalacsintaHáz tulajdonosa képviselte.

Tovább olvasom