... a Te palacsintád, a Te különlegességed ...

Rólunk

Üdvözlünk a Creppy PalacsintaHázban!  Gondolj másként a palacsintára...
 

Ki nem szereti a palacsintát?! - Erre nyilván elég egyértelmű választ kapunk, hiszen a legtöbb ember nem tud ellenállni eme lágy tésztájú, kellemes desszertnek. A palacsinta nem más, mint egy tészta, ami ki tud váltani bármilyen köretet. Innen ered az elképzelés, hogy a palacsinta sós és édes verzióban önállóan is kiváló módon megállja a helyét.

Kínálatunkban ötcsillagos ételvarázslatok, speciális receptek szerepelnek, melynél legtöbb fogásnak van valami köze a palacsintához. Több mint 80 féle óriáspalacsintáinkat 40 cm-es méretben, egyedi receptúra alapján sütjük, melybe külnféle ragukat töltünk. Sok esetben magát a tésztát is különlegessé varázsoljuk különböző fűszerek felhasználásával. Étlapunk nem csak az országban egyedülálló, a sós és édes palacsintás ételvariációinkhoz foghatót máshol nem találni. Fogásaink legnagyobb része teljesen egyedi gasztronómiai íz-élmény, melyek mellett természetesen kapható nálunk az összes klasszikus palacsinta is. 
Egyedi gasztronómiai kínálatunkkal reméljük, hogy egy különleges és jó hangulatú élményben részesítjük azokat, akik fellátogatnak hozzánk az avasi pincevilág szívében található éttermünkbe.

 

Értékelések rólunk: 

"A Creppy PalacsintaHáz – Miskolc és a régió talán legkülönlegesebb éttermeként – a vendéglátás idáig ismeretlen ösvényein kalandozik mind kínálatát, mind atmoszféráját tekintve, kiemelten szem előtt tartva a minőség iránti elkötelezettséget és vendégközpontúságot."
Az évek során a PalacsintaHáz a régió egyik legnépszerűbb, és mondhatni országszerte hírnevet szerző vendéglátó egységévé nőtte ki magát. A miskolci PalacsintaHáz étterem a statisztikák alapján Miskolc egyik gasztronómiai vonzerejévé vált az utóbbi években.
Az elmúlt 9 év állhatatos, tudatos munkája után született meg a PalacsintaHáz márkája, a Creppy. A Creppy márka már Budapesten is megjelenik a franchise terjeszkedés részeként a II. kerületben, a Rózsadomb centerben.

 

"A palacsintaimádók Mekkája"
Ízletes sós, és édes palacsinták tömkelege vár mindenkit. Miskolc egyik legszebb környékén helyezkedik el. Kellemes udvarral és beltérrel rendelkezik az étterem. A kiszolgálás készséges és figyelmes. Számomra az egyik legjobb.

Értékelő: szistvan8