Wellington

Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy néhány gondolatot szenteljek a Wellington módra készített ételeknek, ugyanis valamelyik nap volt alkalmam megkóstolni a Creppy tavaszi étlapjáról a Lazac-Wellington palacsintát ... valami isteni!!!

Tovább olvasom
A megosztó - hagymalekvár

Sziasztok!

A tél nem igazán a befőzés időszaka, különösen nem a lekvár főzésé. Ám a hűvös napok, hideg esték egyik fénypontja lehet a számos fogáshoz társítható, különleges hagymalekvár, mely a Creppy több téli fogásának is alkotó eleme.

A hagymalekvár valódi ünnepi íz, a különleges étkek mellett, mely fontos része a Gusto és a Sissy palacsintáink ízhatásának is.

Tovább olvasom
Rakaván

Sziasztok!

Imádom a füstölt sajtot, számomra ez a fajta jelenti a sajtok Ford mustangját.

Különleges, egyedi ízvilág, kicsit megosztó, de nekem nagyon finom.

Tovább olvasom
gesztenyés

Sziasztok!!!

Na, akkor toljuk még egy kicsit a gesztenyét!

Tudtátok, hogy a gesztenye már az ősidők óta az emberiséggel lévő táplálék? Már a rómaiak telepítették sokfelé történelmi időszakukban, majd terjesztették el a Kárpát Medencében és a Brit szigeteken is.

Tovább olvasom
ünnepi készülődés

Sziasztok!

Lassan célegyenesbe fordulunk az ünnepi készülődés pályáján. Nekem egyik kedvelt elfoglaltságom ilyenkor, hogy zárást követő csendes estéimen karácsonyi palacsintákat gyártok magamnak, melyeket a Creppy PalacsintaHáz prémium asztalánál ülve fogyasztok el egy finom forró csoki társaságában, élvezve a karácsonyi város panoráma ablakokon keresztül elém táruló lenyűgöző látványát.

Ma is így történik ez, amikor csak élvezem a különleges palacsintás ízeket, a meghitt csendet és a fények éjszakai játékát. 

Én ezt szeretem leginkább a készülődés napjaiban! Engem így érint meg a közelgő ünnep, így tudom átérezni a meghittséget, így látom a cukormázon át a szeretet egyszerűségét.

Tovább olvasom