Fan Club szabályzat

A Creppy Fan Club kártyával a palacsintarajongó a Creppy által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:


REGISZTRÁCIÓ 

Személyesen 

gyere el egy Creppy egységbe, és váltsd ki ingyen! Mindössze egy formanyomtatványt kell kitöltened hozzá, és azonnal a kezedben tarthatod a Palacsintákhoz vezető kedvezménykártyádat! 

Online

regisztrálj weboldalunkon ingyen! Mindössze néhány adat megadása kell hozzá, és mi automatikusan elkészítjük a kártyádat, amit aztán kipostázunk számodra. A kártya elkészítése és kipostázása ebben az esetben 1-2 hetet vesz igénybe!

Saját kártyádat mindig tartsd magadnál, mert ha palacsintázni támad kedved, hasznos a Creppyben! 

FELHASZNÁLÁS HELYE 

Creppy PalacsintaHáz Étterem
3530, Miskolc, Mélyvölgy utca 212. 

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK

Azonnali kedvezmény

A kártya használata azonnali -10% palacsintakedvezményre jogosít fel a Creppy egységeiben történő étkezés esetén. A kedvezmény kizárólag a Creppy aktuális étlapján szereplő palacsintás ételekre vonatkozik. A kedvezmények nem összevonhatók, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció kedvezményt veszi igénybe, vagy egyéb akciót érvényesít. 

PaLunch kedvezmény

A kártya használatakor az aktuális PaLunch déli ebédajánlatunkra extra kedvezményt biztosítunk. A PaLunch-ban meghatározott ételeket kisadagban szervírozzuk. 

CREPPY PONTOK

A pontok gyűjtése

Az ajándékpontok minden palacsintás ételre elköltött 1000 Ft után 10 Creppy pont kerül jóváírásra. A kártya át nem ruházható, a rajta levő pontok készpénzre nem válthatóak. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok. A kártyán jóváírt pontokról a Felhasználó a Creppy Weboldalán (www.creppy.hu) tájékozódhat.

A pontok felhasználása

A Creppy pontok a Creppy egyésgeiben használhatók fel speciális Creppy ajándéktárgyakra.

EGYÉB TUDNIVALÓK

Kártyaérvényesség

A Creppy Fan Club kártya a Creppy Franchise System Kft. tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya mindig az utolsó vásárlástól számított 2 év időtartamig használható. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

E-mail értesítések

A Creppyvel kapcsolatos eseményekről e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva, valamint személyesen az üzletben lehet.

Adatkezelés

A Creppy Franchise System Kft. tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Creppy Fan Club Programban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Creppy Franchise System Kft. kezeli, további információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz. 

A kártya elvesztése, meghibásodása

A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére. Kártyacserét a személyi azonosságának igazolása után a beváltó helyünkön igényelhet. Kártyacsere esetén a kedvezményt 24 óra elteltével tudja igénybe venni.

A Creppy Fan Club Tagság megszűntetése

A Creppy Fan Club tagság megszűntetésére bármikor sor kerülhet, ha a Club tag a jövőben nem kíván további kedvezményekben részesülni, valamint híreket, érdekességeket kapni. A tagság megszüntetése személyesen a Creppy PalacsintaHázban kérvényezhető, a Creppy Fan Club kártya visszaadása esetén. A felmondás során a kártyán jóváírt pontok automatikusan nullázódnak, a későbbiekben ez vissza nem követelhető. 

A Creppy Franchise System Kft. fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.